Tuesday, March 18, 2008

Exhibition action

We will take part of an exhibition in a new artlabgallery starting 28.3. Gallery is situated Nilsiänkatu 10 a 2 floor (yes, just two floors below our headquarters).

We will be presenting a working prototype in our artautomation series, working title being electronic garden.Press release in finnish:

Kokeellista elektroniikkaa ja taidesalonki Artlab-galleriassa


Artlab esittäytyy II avajaiset pe 28.3. klo 18-20


Artlab-gallerian toinen näyttely jyrää voimallisilla maalauksilla, esittelee kokeellisen elektroniikan seuran Koelsen ja lanseeraa kaikille avoimen taidesalongin, josta löytyy töitä moneen makuun ja monesta lähteestä.


Artab-galleria on samalla taidelainaamo ja tehtaanmyymälä, jossa artlablaisten kuva- ja tekstiilitaidetta, bändien levyjä ja paljon muuta voi sekä hypistellä, kokeilla että ostaa omaan käyttöön. Taiteilijat työskentelevät samassa rakennuksessa ja niinpä työhuonevierailukin voi olla järjestettävissä.


Artlab avaa nyt myös nettigallerian, josta Artlabin taiteilijoiden töitä voi katsella ja ostaa kätevämmin. Nettikauppa löytyy osoitteesta: http://www.artlab.fi/?ide=23


Artlab esittäytyy II –näyttelyn taiteilijoina nähdään ainakin Koelse, Timo Vaittinen, Pauliina Pesonen, Mikko Lautiainen, Hanna Asikainen ja Aura Hakuri.


Tervetuloa.


Artlab-galleria

Nilsiänkatu 10 A, 2. krs.

00510 Helsinki, Vallila


Aukioloajat:

ti–su klo 12–17


Näyttelyt 2008 kevät:

Artlab esittäytyy I 1.3.–20.3.

Artlab esittäytyy II 28.3.–18.4.


Lisätietoa ja pressikuvat: http://www.artlab.fi/


Lentolehtinen: http://www.artlab.fi/artlabgalleria/


Post a Comment